Stort TACK för i år

2016-10-28 15:55
  • Uppdaterad: 2016-10-28 16:19

Det är många som arbetar ideellt kring en förening, många lägger ner mycket tid, energi och engagemang för Morlanda GoIF.
Vi uppskattar såklart ALLAS arbete något enormt, men vi skulle ändå vilja tacka en kille lite extra som har lagt ner otroligt mycket tid och dessutom levererat ett högklassigt resultat.
Förutsättningarna på planerna kunde inte ha varit bättre!

Eller vad säger ni som vart på Glimmaråsen i år, har ni sett en bättre plan under säsongen någon annanstans?

Planen håller som vanligt högsta klass när det nalkas match!

Patrik Gustavsson blev inför säsongen 2016 föreslagen som kandidat till att bli föreningens anläggningsansvarig på Glimmaråsen. Anders Eriksson som tidigare haft hand om anläggningen ville ta ett välförtjänt uppehåll från det ideella arbetet efter att under många år lagt ner mycket tid, dels på Glimmaråsen och även inom andra områden i föreningen.
Dags för kval ända inne i oktober, det märkes dock inte på gräsmattan som höll högsta klass!

Patrik hade kommit på tal och även hjälpt Anders och Charlie Svensson med maskinerna under 2015 då Patrik jobbar tillsammans med Charlie på golfbanan så kunskapen är mer än tillräcklig. Även att få in en ung kille (24år) dels i styrelsen men också i driften av anläggningen såg vi som mycket inspirerande och roligt då det oftast är den äldre generationen som lägger flest ideella timmar. Frågan om ansvarsområdet ställdes och Patrik var positiv till uppgiften men ville ändå tänka på det lite. Innan årsmötet så fick valberedningen sitt svar av Patrik, han tackade ja, han tackade inte bara ja utan han hade en bland dom bästa motiveringarna man hört i ett styrelserum i ett sådant sammanhang. Han förklarade sitt besked såhär: - När jag själv var barn och spelade fotboll så var det ju någon som skötte planen åt mig för att jag skulle få bra förutsättningar att spela fotboll som möjligt. Nu när jag inte spelar så är det min tur att ge de aktiva i föreningen så bra förutsättningar som det går för att dom ska få det så bra som möjligt. Jaha, är det så enkelt? Kanske det, en mycket fin inställning är det i alla fall!

Absoluta toppklass!

Vi är såklart väldigt glada att Patrik valde att engagera sig i föreningen, dels för att han är en otroligt go kille som har ett hjärta för Morlanda och dels också för att hans kunskaper och noggrannhet är större än vad någon kunnat tro. Vilka gräsmattor vi haft under året, främst så är det vår 11-manna plan som har hållit absoluta toppklass vecka in och vecka ut. Inte nog med det så har han även till stor del skött alla gröna ytor runt om kring planerna och sett till så att anläggningen alltid har sett tilltalande ut. Så mycket tid och jobb som har lagts ner och med vilken noggrannhet det har gjorts, inget har lämnats åt slumpen.
Ni ser själva!

Mattan har alltid varit jämn, tät, tilltalande randig och allt som oftast i perfekt längd. Vi har fått väldigt mycket beröm av motståndare under hela året och det är Patriks förtjänst tillsammans med ett par trogna medhjälpare som stöttat honom vid behov, där bland Charlie och Martin “Pingen” Olofsson mfl. Till nästa år så siktar vi på att dela upp arbetet ännu mer mellan fler personer! Ett stort tack även till Kelly som är en riktig sann eldsjäl!!

Föreningen vill tacka för allt jobb, engagemang, hjärta och noggrannhet som läggs ner för att förutsättningarna för fotboll på Glimmaråsen ska vara så bra som möjligt! Utan ER (ingen nämnd ingen glömd) så är det inte möjligt - stort TACK!!
Skribent: Louise Holmdahl

Välkommen till

Morlanda GoIF

~LAGET MED ANDA~

Glimmaråsen

MEDLEMSAVGIFT 2017

Familj: 900 kr
(skrivna på samma adress)

Aktiv medlem: 500 kr

Stödmedlem: 200 kr

Bankgiro: 146-3512

Swish: 123-288 65 70

Ange namn och personnummer i meddelandefältet.

Medlemsavgiften ska
vara betald för att få representera föreningen och delta i seriespel.
Alla betalande spelare
är försäkrade och licensierade genom klubben.

/Morlanda GoIF

Till minne av