Nyheter från DF

I höst kör vi den nya tränarutbildningen som kommer att ersätta Plattformen. Den heter Grundutbildning för tränare och bygger på aktuell forskning.

13 förväntansfulla, ivriga och nyfikna deltagare från Street Games Göteborg, Sports For You och VG-Idrotten åkte nyligen till Birmingham med omgivningar för att inspireras och lära sig mer om StreetGames olika projekt kring rekrytering av tjejer till

Under våren har fem föreningar fått möjlighet att delta i ett projekt tillsammans med Johan Fallby. Johan har en lång bakgrund inom idrotten, dels som elitidrottare men främst som idrottspsykologisk rådgivare och forskare på Halmstad universitet.

Integrationssammandrag 6/6

(2018-06-01 10:28)
Inom ramen för det ordinarie seriespelet för spelare 10-12 år gamla arrangerar Göteborgs Fotbollförbund tillsammans med antal fotbollsföreningar och Föreningslyftet ett Integrationssammandrag under nationaldagen.

VG-Idrott hade i slutet av april fint besök då vi gästades av Dr Dean Kriellaars från Kanada. Han föreläste för ca 80 personer om Physical Literacy eller rörelseförståelse som vi kallar det på svenska.

Varje vecka kan vi läsa om idrottare åker dit till följd av medveten eller omedveten dopning, men framförallt är dopning ett samhällsproblem.

Ett strålande vårväder sken över barn, föräldrar, idrottsföreningarnas ledare och arrangörerna under tredagars Olympic Day framför stora scenen på Liseberg.

Är Europa redo för oss?

(2018-05-09 09:40)
Vi gjorde det som vi tyckte var läskigast. Att ställa oss på en scen, spela teater och dansa. För att få bättre självförtroende och självkänsla. För att vinna fler matcher. Och det gjorde vi, Lars Landin.

I helgen genomfördes Folksam Ledarcamp i Skövde på Billingehus mellan fredag och Söndag. En fullspäckad helg med aktiviteter och föreläsningar. Temat för helgen var utvecklingsresan ”Ett stärkt ledarskap”.

Kom och lyssna på en inspirerande föreläsning med Pelle Körberg. Pelle brinner för ungdomar och ungdomsidrott och har själv varit ungdomsledare i många år.

Nu har du en unik chans att bli vår Locker Room Talk utbildare. Vi är ett av de åtta idrottsdistrikt i landet som under året ingår i ett pilotprojekt för samarbete med organisationen.

På tisdagen hölls årsstämmor för Västra Götalands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland. Christer Östholm från Åmål valdes till ny ordförande för organisationernas gemensamma styrelse.

Vill du bli vår kollega?

(2018-04-09 08:51)
Vi söker nu två projektledare för rörelsesatsning i skolan. Målet för satsningen är att förbättra folkhälsan i stort och välbefinnandet hos det enskilda barnet genom att stimulera till rörelse.

Välkommen till

Morlanda GoIF

~LAGET MED ANDA~

Glimmaråsen

MEDLEMSAVGIFT 2017

Familj: 900 kr
(skrivna på samma adress)

Aktiv medlem: 500 kr

Stödmedlem: 200 kr

Bankgiro: 146-3512

Swish: 123-288 65 70

Ange namn och personnummer i meddelandefältet.

Medlemsavgiften ska
vara betald för att få representera föreningen och delta i seriespel.
Alla betalande spelare
är försäkrade och licensierade genom klubben.

/Morlanda GoIF

Till minne av