Nyheter från DF

Härmed kallas medlemsorganisationerna inom idrotten i Västra Götaland till gemensam årsstämma 2018 med Västra Götalands Idrottsförbund och Studieförbundet SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland.

Ny utbildning: Löpteknik

(2018-02-13 09:33)
När ungdomar börjar spela ishockey är det självklart att lägga mycket kraft på att lära ut en god skridskoteknik.

En av vårens utbildningsnyheter heter Kvinnor och träning, den handlar om hur menscykeln kan påverka kvinnor, både fysiskt och psykiskt.

Under våren fortsätter SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland och Västra Götalands Idrottsförbund tillsammans med Göteborgs universitet och Katrinelunds Elitidrottsgymnasium att erbjuda kostnadsfria föreläsningar om prestationsinriktad idrott.

Västra Götaland är ett av de åtta idrottsdistrikt i Sverige som under 2018 kommer ingå i ett pilotprojekt för samarbete med organisationen Locker Room Talk.

Alla måste lira utifrån barnens spelregler. Nu har Barnens spelregler, som tagits fram av Riksidrottsförbundet och Bris släppts.

Den senaste tiden har det pratats mycket om vuxnas roll för barnens idrottande. Har du funderat på din egen roll och om du saknar kompetens? Det behöver du inte göra längre – för nu finns det utbildning för dig på webben. Gratis och när du har tid.

Nu kan din förening anmäla sig till tredje upplagan av Olympic Day på Liseberg. Omgivna av olympier får deltagande klubbar chansen att marknadsföra sin idrott mot både skolklasser och allmänheten.

Västra Götalands Idrottsförbund erbjuder föreningar och förbund i distriktet professionell hjälp med ekonomiska uppgifter mot en rimlig kostnad. Så får föreningslivet mer tid över till sin idrottsverksamhet!

God Jul och Gott Nytt År!

(2017-12-23 10:55)
Vi tackar för det gångna idrottsåret och önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Under våren fortsätter SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland och Västra Götalands Idrottsförbund tillsammans med Göteborgs universitet och Katrinelunds Elitidrottsgymnasium att erbjuda kostnadsfria seminarier om prestationsinriktad idrott.

Idrotten behöver påskynda arbetet med jämställdhet. Det blev ännu tydligare tack vare uppropet #timeout. Västra Götalands Idrottsförbund kan ge stöd till föreningar och förbund som vill utvecklas på området.

För att stärka svensk idrotts internationella konkurrenskraft görs en utökad satsning med ytterligare Riksidrottsuniversitet och Elitidrottsvänliga lärosäten. Göteborgs Universitet ihop med Chalmers samt nytillskottet Högskolan Väst tillhör vinnarna.

Välkommen till

Morlanda GoIF

~LAGET MED ANDA~

Glimmaråsen

MEDLEMSAVGIFT 2017

Familj: 900 kr
(skrivna på samma adress)

Aktiv medlem: 500 kr

Stödmedlem: 200 kr

Bankgiro: 146-3512

Swish: 123-288 65 70

Ange namn och personnummer i meddelandefältet.

Medlemsavgiften ska
vara betald för att få representera föreningen och delta i seriespel.
Alla betalande spelare
är försäkrade och licensierade genom klubben.

/Morlanda GoIF

Till minne av