Nyheter från DF

Idrottsministern Amanda Lind (MP) gästade på fredagen Göteborg och VG-idrottens projekt för folkhälsa, integration och stärkt föreningsliv: Street Games. – Jag är imponerad över verksamheten, säger Lind efter besöket hos föreningsidrotten i Angered.

Allmänna arvsfonden är mån om att få dela ut pengar till projekt inom idrotten.

Västergötlands Ishockeyförbund genomför just nu en turné med tre stopp för att träffa alla sina tjugo hockeyföreningar. Två av tre träffar har genomförts och nyligen träffade de föreningarna i den västra delen.

Ung ledakademi i FBC Lerum

(2019-02-19 14:50)
Under hösten 2018 startade FBC Lerum tillsammans med SISU Idrottsutbildarna/Västra Götalands Idrottsförbund en process i frågan unga ledare.

Temat är jämställdhet och inkludering. Vi kommer att arbeta processinriktat för att ge kunskap om ämnet och även erbjuda inspirerande föreläsningar.

Sent i vår startar fjärde upplagan av Idrottens chefsutbildning - utbildningen för dig som vill bli mer attraktiv på idrottens arbetsmarknad!

Den 13 mars har du under en dag i Borås chansen att vara med och utveckla mer miljösmarta föreningar, evenemang samt hållbar produktion och konsumtion av idrottskläder.

Under våren erbjuder SISU Idrottsutbildarna och Västra Götalands Idrottsförbund tillsammans med Göteborgs universitet och Katrinelunds Elitidrottsgymnasium två kostnadsfria föreläsningar om prestationsinriktad idrott.

Dags att söka LOK-stöd

(2019-02-13 13:25)
Nu börjar det dra ihop sig till att skicka in LOK-stödsansökan för hösten 2018 års aktiviteter (1 juli-31 dec). Sista ansökningsdag är 25 februari.

Suicidprevention i väst höll under tisdagskvällen föreläsningen Psykisk Livräddning. 50 personer från föreningslivet på Hisingen var på plats för att lyssna på denna viktiga föreläsning.

Detta stipendium är till för att premiera ungdomar 13-20 år, som är skötsamma, kamratliga och ledarvilliga.

I föreningen ska alla i olika åldrar, med olika förutsättningar och bakgrund känna sig välkomna. Hur ser det ut i din förening? Under våren erbjuder vi flera utbildningar om hur föreningen kan jobba för att säkerställa att alla känner sig välkomna.

I vår pod Vart är idrotten på väg? ger Björn Eriksson, ordförande för Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna sin och idrottens syn på många intressanta frågor.

Under vecka 6 genomförs en utbildningsvecka i Trestad. Från måndag till söndag erbjuds utbildningar med olika teman. Anmäl dig till den eller de dagar du tycker verkar intressanta för din roll.

Under helgen den 2-3 februari arrangeras en utbildningshelg i Vara. Ett utbud av utbildningar i koppling till områdena föreningskunskap och idrottsskadehantering erbjuds. Anmäl dig till de utbildningar du ser intressanta i din roll.

Välkommen till

Morlanda GoIF

~LAGET MED ANDA~

Glimmaråsen

MEDLEMSAVGIFT 2017

Familj: 900 kr
(skrivna på samma adress)

Aktiv medlem: 500 kr

Stödmedlem: 200 kr

Bankgiro: 146-3512

Swish: 123-288 65 70

Ange namn och personnummer i meddelandefältet.

Medlemsavgiften ska
vara betald för att få representera föreningen och delta i seriespel.
Alla betalande spelare
är försäkrade och licensierade genom klubben.

/Morlanda GoIF

Till minne av