Nyheter från DF

VG-Idrott hade i slutet av april fint besök då vi gästades av Dr Dean Kriellaars från Kanada. Han föreläste för ca 80 personer om Physical Literacy eller rörelseförståelse som vi kallar det på svenska.

Varje vecka kan vi läsa om idrottare åker dit till följd av medveten eller omedveten dopning, men framförallt är dopning ett samhällsproblem.

Ett strålande vårväder sken över barn, föräldrar, idrottsföreningarnas ledare och arrangörerna under tredagars Olympic Day framför stora scenen på Liseberg.

Är Europa redo för oss?

(2018-05-09 09:40)
Vi gjorde det som vi tyckte var läskigast. Att ställa oss på en scen, spela teater och dansa. För att få bättre självförtroende och självkänsla. För att vinna fler matcher. Och det gjorde vi, Lars Landin.

I helgen genomfördes Folksam Ledarcamp i Skövde på Billingehus mellan fredag och Söndag. En fullspäckad helg med aktiviteter och föreläsningar. Temat för helgen var utvecklingsresan ”Ett stärkt ledarskap”.

Kom och lyssna på en inspirerande föreläsning med Pelle Körberg. Pelle brinner för ungdomar och ungdomsidrott och har själv varit ungdomsledare i många år.

Nu har du en unik chans att bli vår Locker Room Talk utbildare. Vi är ett av de åtta idrottsdistrikt i landet som under året ingår i ett pilotprojekt för samarbete med organisationen.

På tisdagen hölls årsstämmor för Västra Götalands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland. Christer Östholm från Åmål valdes till ny ordförande för organisationernas gemensamma styrelse.

Vill du bli vår kollega?

(2018-04-09 08:51)
Vi söker nu två projektledare för rörelsesatsning i skolan. Målet för satsningen är att förbättra folkhälsan i stort och välbefinnandet hos det enskilda barnet genom att stimulera till rörelse.

Tillsammans med Liseberg, Sveriges Olympiska kommitté och Göteborgs Stad anordnar vi 5-6 maj Olympic Day på Liseberg. Alla barn och unga har då chans att testa ett tjugotal idrotter under lättsamma former tillsammans med kompisar och framgångsrika

Nyligen genomförde vi ytterligare en lyckad frukostföreläsning. Denna gång fick runt 70 personer lyssna till århundradets handbollsspelare, Magnus Wislander.

Under våren fortsätter SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland och Västra Götalands Idrottsförbund tillsammans med Göteborgs universitet och Katrinelunds Elitidrottsgymnasium att erbjuda kostnadsfria föreläsningar om prestationsinriktad idrott.

Den 15 april är sista ansökan till de flesta högskole- och universitetsutbildningar. För dig som vill kombinera din elitidrottssatsning med högre studier finns det i Västra Götaland extra bra sådana möjligheter vid Göteborgs universitet, Chalmers och

Välkommen till

Morlanda GoIF

~LAGET MED ANDA~

Glimmaråsen

MEDLEMSAVGIFT 2017

Familj: 900 kr
(skrivna på samma adress)

Aktiv medlem: 500 kr

Stödmedlem: 200 kr

Bankgiro: 146-3512

Swish: 123-288 65 70

Ange namn och personnummer i meddelandefältet.

Medlemsavgiften ska
vara betald för att få representera föreningen och delta i seriespel.
Alla betalande spelare
är försäkrade och licensierade genom klubben.

/Morlanda GoIF

Till minne av