Nyheter från DF

Då det finns återstående medel kvar i LOK-stödspotten för år 2017 har beslut fattats om en s.k. fyllnadsutbetalning.

Årets SDF-konferens genomförs liksom förra året på fyra olika platser i Västra Götalandsregionen för att minska reseavstånd och skapa möjlighet att välja den tid och plats som passar bäst.

I ett grått och stilla Stenungsund träffades nyligen medlemmarna i en färgstark, livfull och unik nybildad idrottsförening under en helg. Föreningen Team MotoGirls startades för tre månader sedan med hjälp av SISU Idrottsutbildarna och

Redan i januari startar vi vårens utbildningar och som vanligt har vi ett brett och spännande utbud med flera nyheter inom olika områden.

Stiftelsens ändamål är att utan vinstsyfte och utan begränsning till vissa personer och grupper, främja en stark och sund utveckling av barn- och ungdomsidrotten främst genom stipendier till utbildning och utveckling av ungdomsledare.

Kom och lyssna på Linus Thörnblad, tidigare elitidrottare och framgångsrik höjdhoppare som nu är ambassadör för ledarskapsutbildningen Gå före.

Nu kan din förening anmäla sig till fjärde upplagan av Olympic Day på Liseberg. Omgivna av olympier får deltagande klubbar chansen att marknadsföra sin idrott mot både skolklasser och allmänheten.

Tillsammans med SISU Idrottsutbildarna söker vi en Idrottskonsulent till idrottens utbildningar med placering Kallebäck.

En stor samsyn kring gemensamma mål, möjligheter och utmaningar. Det präglade fredagens dialogmöte i Uddevalla där VG-idrotten samlade kommunerna i Fyrbodalsområdet. Tema för dagen var ett stärkt ledarskap.

Vi bjuder in till en heldag för att diskutera miljösmarta föreningar, evenemang samt hållbar produktion och konsumtion av idrottskläder och idrottsprylar.

Från och med 1 januari 2019 måste idrottsföreningen lämna arbetsgivardeklaration på individnivå.

Dr Dean Kriellaars (CAN) ger en introduktion till “physical literacy”, som är ett nytt koncept och perspektiv för att öka lusten och förmågan att idrotta.

Utbildningstermin är nu i full gång! Nedan hittar du några tillfällen som erbjuds inom kort runt om i distriktet.

Unga leder unga i Ale

(2018-10-10 11:15)
Fyra högstadieskolor (Ahlafors fria skola, Aroseniusskolan, Bohusskolan, Da Vinciskolan) i Ale kommun genomför tillsammans en ledarutbildning arrangerad av Västra Götalands Idrottsförbund/SISU Idrottsutbildarna, Skol IF och Ale kommun.

Nyligen genomfördes en dag med utbyten mellan Västra Götalands Idrottsförbund/SISU Idrottsutbildarna och Ale kommuns verksamheter i syfte att hitta gemensamma närmare utifrån idrottens Strategi 2025 och idrottens mål.

Välkommen till

Morlanda GoIF

~LAGET MED ANDA~

Glimmaråsen

MEDLEMSAVGIFT 2017

Familj: 900 kr
(skrivna på samma adress)

Aktiv medlem: 500 kr

Stödmedlem: 200 kr

Bankgiro: 146-3512

Swish: 123-288 65 70

Ange namn och personnummer i meddelandefältet.

Medlemsavgiften ska
vara betald för att få representera föreningen och delta i seriespel.
Alla betalande spelare
är försäkrade och licensierade genom klubben.

/Morlanda GoIF

Till minne av